Om oss

Who we are

Vår story

Lilly Box drivs av Cathy Walker som flyttade till Sverige från S:t Lucia i den karibiska övärlden 2009.

Cathy har designat och inrett hotellprojekt över hela världen, varit programledare och producent av TV-program för inredning och arkitektur och haft uppdrag som skribent för Karibiens största inredningsmagasin Island Life.

Cathy har arbetat på flera kända inredningsföretag sedan hon kom till Sverige och har skapat sig ett namn inom inredningsvärlden i Sverige genom sina många framgångsrika projekt.

Cathy är oerhört driven och har en livfull och färgstark personlighet vilket präglar hennes stil och designprojekt.

Välkommen till

Cathys värld

Lilly Box erbjuder kreativ inredningsdesign för hotell, kontor, restauranger, butiker och övriga offentliga miljöer, men vi tar oss även an utvalda privata hem och mässor. Vi följer våra projekt från konceptualisering till realisering, och vi samarbetar med ett brett nätverk av leverantörer för att försäkra att våra kunder erbjuds bästa möjliga resultat baserat på sina budgetkrav.

Vårt arbetssätt är en blandning av tydliga distinkta smaker och stilar som bildar en stabil grund för att vi tillsammans med våra kunder ska kunna skapa effektfulla och unikt inredda miljöer.

Lilly Box brinner för inredning och genom oss kommer ni upptäcka en helt ny värld av exceptionell inredningsdesign. Vi har ett unikt, vackert och genomtänkt sortiment av möbler, tyger, tapeter, golvmaterial och accessoarer för olika miljöer, inomhus som utomhus.

Här på Lilly Box utvecklas vi konstant genom att utmana oss själva till att ta fram kreativa idéer och koncept för specifika och varierande miljöer och behov. Låt oss inreda er miljö och hjälpa er ge uttryck för era drömmar och fantasier genom att se dem ta form i en unik och harmonisk sammansättning, framtagen för just er.

Kom in i vår värld och upptäck alla strukturer, former och färger som vi på Lilly Box erbjuder till såväl kontrakt som privata utrymmen.