Interiör & design
Vi på Lilly Box är specialister på att skapa en bättre plats att trivas på. Vi har sedan starten hjälpt företag, hotell, restauranger, offentliga sektorn och privatpersoner att få en bättre inredningsmiljö för framtidens behov och utmaningar.

Vår vision

Vår vision som företag är att hjälpa våra kunder att hitta och stärka sin identitet genom att skapa en
unik konceptinredning. Detta hjälper oss att berätta våra kunders historia och
stärka deras varumärke genom inredningen.

 

Nu finns det konkreta bevis på att en snygg inredning kan bidra till en bättre arbetsmiljö, öka anställdas produktivitet och ge ett starkt intryck till alla besökare.

Vi älskar design

Med färg, form och funktion skapar vi en konceptdesign utifrån era mål och som gör ett bestående intryck. 

  • Behov och funktion
  • Hållbart och tåligt
  • Designat efter dina behov

Samarbeten

Lilly Box har ett nära samarbeten med välkända varumärken, svenska som utländska. Vi älskar även jobba med lokala varumärken som finns runt om i vår svenska textilhistoriska kommun. 

Vi är redo för dig

Vi hjälper dig med ditt projekt

Oavsett om du behöver hjälp med något litet eller stort så står vi alltid redo att hjälpa dig med ditt projekt. 

Vi kommer att vara med dig hela vägen med ditt ”inredningskoncept”-projekt. ’Från konceptualisering till förverkligande”. Vi är glada över att arbeta med alla aspeker i våra projekt, från de stora detaljerna till dem små. Vi ser inte det vi gör som ett jobb utan snarare som en resa.

Vi vill påverka alla sinnen när det kommer till våra projekt, från hur en interiör ser ut, till ljudkvaliten, till hur det doftar och känns men även till hur kaffet våra kunder serverar smakar. Vi tror att när vi kan nå och påverka alla sinnen, kan vi skapa en magisk upplevelse. När ett företa implementerar ett koncept för sin interiör bygger de upp en miljö där de kan stärka sin företagskultur och genom detta forma företagets värderingar.

Konceptinredningen kommer också att fungera som ett kraftfullt marknadsföringsverktyg för att förstärka varumärket och ge ett härligt intryck till anställda och besökare. Lilly Box Interiors hjälper dig att hitta din identitet och berätta din historia genom konceptinredningen.

Projekt: Kontor

Den traditionella arbetsplatsen är under förändring. Arbetsplatsen har blivit mer digital och det framtida kontoret kommer allt mer bli en mötesplats där alla umgås och har kreativa möten. Vi hjälper ditt företag att få en trivsam hemliknande miljö på kontoret.

Projekt: Hotell

Unik inredning och personlig känsla är det the next thing i hotellbranschen. Vi hjälper ditt hotell att växa och skapa en unik upplevelse för hotellbesökaren. Vi hjälper er med möbler, speciallösningar, gardiner, mattor och belysning. Låt oss ta hand om genomförandet utifrån era önskemål och idéer.

Projekt: Restaurang

Ett framgångsrikt koncept i resturangbranschen är helheltsupplevelsen. Vi hjälper dig som resturangängare att skapa en unik miljö som har funktionalitet, kvalitet, komfort och design som förstärker dina besökares upplevelse. Vi hjälper er med möbler, speciallösningar, gardiner, mattor och belysning. Låt oss ta hand om genomförandet utifrån era önskemål och idéer.

Projekt: Privata hemmet

Har du drömmar om ditt hem, men du har inte tid eller kunskapen om att förverkliga? För att skapa en tilltalande och funktionell miljö hemma krävs rätt färgsättning, ljussättning och helhet med möbler och textilier. Vi ser dina behov och drömmar, och skapar ditt drömhem.

Låt oss prata vidare!